Jak zrušit propojení SnowRunneru s účtem saber.games?
Přestože propojení lze provést pouze prostřednictvím stažené hry na příslušné platformě, funkce zrušení propojení nevyžaduje vstup do hry. Propojení s libovolnými platformami můžete zrušit prostřednictvím webu saber.games. Zde je podrobný návod, jak na to.
Začněte přihlášením ke svému účtu saber.games
Přejděte do Účet > Hry
Vyberte hru, u které chcete zrušit propojení
Na pravé straně stránky hry se zobrazí postranní panel se všemi propojenými platformami a stručným popisem hry
V pravém dolním rohu tohoto panelu bude ikona přerušeného řetězu (jedná se o funkci zrušení propojení)
Stiskněte toto tlačítko a poté vyberte platformu, u které chcete zrušit propojení
Po stisknutí tlačítka bude propojení s platformou zrušeno. Upozorňujeme, že může trvat až několik minut, než se změny projeví.
Upozorňujeme, že všechna vaše data z této platformy budou smazána a přijdete o své odměny na saber.games související s touto platformou.